Skivakantie Oostenrijk

Skivakantie Oostenrijk

placeholder W intersport in Oostenrijk is voor vele nog steeds de beste bestemming voor de winter. De mogelijkheid voor de beste skivakantie is onbegrensd in Oostenrijk.

Populaire skigebieden

De populaire skigebieden in Oostenrijk zijn. Oberösterreich daar heb je 4 regio’s waar je kan skiën, snowboarden en langlaufers, wandelaars en rustzoekers vinden veel manieren om op hun eigen manier van de winter te genieten. Oosttirol is een plek voor mensen die van rust houden. Aan de grens van oosttirol en italie biedt volop mogelijkheden voor zon en sneeuw. Aan de zuidkant van de Alphen schijnt de zon bovendien vaker dan ergens anders in de Alphen. In Karinthië heb je verschillende skigebieden het wordt gevormd door Gailtal, Gitschtal, Lesachtal en Weissensee. Daarnaast hebben de plaatsen kleine maar aantrekkelijke familie skigebieden. Tirol is natuurlijk bij elke wintersport liefhebber bekend. In dit deel van Oostenrijk kan je eindeloos genieten van mooie skivakantie. Met ruim 3.500 km pistes van topkwaliteit er is voor elke wintersporter wel een geschikt gebied.

Accommodaties

Als je op skivakantie gaat naar oostenrijke en je op zoek bent naar een verblijf dan heeft Oostenrijk je veel te bieden. van luxe hotels tot gezellige pensions en nog veel meer. Als je van dieren houd en het boeren leven leuk vind dan is een verblijf op een boerderij wel iets voor u. daar kan je het echt boeren leven ervaren en maak je er deel van uit. Als je met een gezin op vakantie gaat is dat ideale plek voor kinderen. Of je kan je skivakantie vieren in luxe chalets. Met alle luxe die je nodig hebt om in je vakantie tot rust te komen. En je krijgt de allerbeste service. En Oostenrijk heeft nog veel meer te bieden zoals jeugdherbergen, berghutten, vakantiehutten en camping. Genoeg om iet te kiezen wat bij je past.

Activiteiten

Naast skiën en snowboarden kan je ook andere dingen doen als je op skivakantie bent in Oostenrijk. Je kan wandelen bij uitstek en tocht maken langs meren of door dalen. Je kan ook rodelen glij van de leukste spannendste en snelste rodelbanen naar beneden. Of ga langlaufen geruisloos glij je door stille witte sneeuw. Als je op skivakantie ben in Oostenrijk zal jij je niet vervelen want er is zoveel te doen.

Terug naar boven