Camping Oostenrijk

Camping Oostenrijk

camping oostenrijk K amperen bij de boer, kleinschalige campings, grote campings, welnessfaciliteiten in wat voor soort camping je dan ook wilt verblijven maakt niet uit in Oostenrijk is genoeg keus. De Oostenrijkse campings behoren tot de beste camping van Europa. Zij zijn veilig, schoon en veelal zeer ruim van opzet met goede voorzieningen die gemakkelijk bereikbaar zijn.

Camperplaatsen

Als je met je camper op stap gaat kan je niet overal je camper zomaar ergens neerzetten in Oostenrijk zijn genoeg camperplaatsen waar jij je camper kan neerzetten. De camperplaatsen kan je vinden bij boerderijen, gasthofen, sportvelden er zijn ongeveer 200 per deelstaat.

Luxer kamperen

Kamperen is armoe dat is niet waar vele Oostenrijkse camping hebben faciliteiten waar je u tegen zegt. Pure luxe maar wel met een echt camping gevoel. Omringd door wijnbergen, bossen met een natuurlijke zwemvijver. Je hebt ook rustzones en sportmogelijkheden. Voor de kinderen zijn er kinderboerderijen enz. bij slecht weer kan men zich vermaken in het indoorgedeelte. Daarnaast is er een restaurant met bijbehorende winkel.

Kamperen op een boerderij

Een vakantie op een boerderij is echt geweldig voor kinderen ze kunnen mee helpen en u kan ondertussen genieten van de omgeving en het uitzicht. Je kan lekker een stukje fietsen, wandelen en vissen tijdens u vakantie. Kamperen bij een boer is een stuk kleinschaliger en daardoor ook veel rustiger dan op grote campings. Kamperen op een boerderij is vaak ook leuk voor kinderen ze mogen op de tractor rijden dieren voeren enzovoort.

Terug naar boven